auspower's FotoPage

By: auspower khaty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Jul-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark

 


Sunday, 28-Dec-2008 12:15 Email | Share | | Bookmark
Trip to Genting Highlands

mama breakfast
masih dlm sleepy mood
ape la naufal ni, x tgk kamera
View all 42 photos...
On the 28th Dec, as planned, kitorang pun bertolak ke Genting seawal jam 7 pagi. Kalau gerak lambat mesti penuh nye orang. Maklumlah, cuti sekolah ni. Si Naufal ni plak macam tau2 je nak berjalan. Awal2 pagi da bangun. Lepas bersiap terus gerak. Sampai dalam pukul 8 pagi kat Genting. Layan drift naik atas tu kejap hehehehe..... Masuk dan terus breakfast and snap ape yang patut dulu. Lepas baru kitorang pi ronda2 dan main apa yang boleh main dengan budak kenit nih. Dah last2 nak balik baru dia sibuk nak tido plak. Itu yang tertido atas kereta tuh. Nak main solero shot plak dah penuh. So, dalam kul 12 kami pun bertolak pulang hehehehehe....


Thursday, 25-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Berjaya Hills

bangun awal bersiap
ngan papa dah nak gerak
ngan mama mase sampai rabbit park
View all 44 photos...
Hari krismas, sempena menyambut our 5th anniversary eve, kitorg decide nak jalan2 cari pasal kat bukit tinggi and have a great lunch at OU. These are the photos taken on that day. Ini je mampu yang dibuat berikutan budget and short planning. Maybe on the silver jubilee our anniversary will be held at Australia hehehehe...... Nasib baik bukit tinggi tu tak sejuk sangat. Kalau tak sian Naufal kesejukan. Abis ronda2 kat bukit tinggi, singgah makan kat OU lak. Mama nk makan steamboat kat Johnny's. Terpaksa makan gilir2 sebab si ketoi sorang ni taknak duduk diam. Dia pun sibuk nak makan jugak huhuhuhu.... belum boleh lagi la sayang.... Sunday nak pi Genting lak


Friday, 17-Oct-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Raya kat Opis

 
 
 
View all 8 photos...
Semalam Jabatan Perkhidmatan korporat mengadakan jamuan hari raya. Jamuan berkonsepkan ala2 gazebo gitu..(alaaaah..gerai2le). So Bahagian mama (Bahagian Sumber Manusia) menyediakan gerai soto. Nama gerai kami Warisan Klasik dengan mottonye Wes Mangan? Mama antara orang kuat dalam menyiapkan deco gerai....jom saksikan hasilnya


Monday, 6-Oct-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

1st time beraya ber3
encem berbaju melayu
angpau 1st dari tok
View all 10 photos...
Since ramadhan ari tu sampai skrang fotopages ni tak terusik. Dah bersawang2 da...labah2 pun da siap beranak pinak da. Bukan tak de mase cume ble time rajin tenet asyik dc ajer...ape2 pun kiter laaaaayannnn je..gombo2 ni.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net